Montaco Serv va pune la dispozitie o gama variata de servicii


Servicii gratuite:

servicii masuratoriMasuratori: La cererea clientilor, efectuam masuratori gratuite pentru a intocmi oferta de invelitoare optima pentru acoperisul dumneavoastra, dar si pentru a va ajuta sa faceti alegerea corecta pentru un acoperis durabil.

 

consultanta tehnicaConsultanta tehnica: Consultantii nostrii va pot furniza toate informatiile necesare pentru realizarea unui acoperis, informatii legate de materiale, avantaje si dezavantaje, renovare, culori, textura, intretinere si alte informatii utile.

 

garantieGarantie: Fiecare produs este insotit, dupa caz, de un certificate de garantie si/sau declaratie de conformitate menite sa ateste calitatea produselor cumparate.

 

transport gratuitTransport: Pentru clientii nostrii, asiguram transportul gratuit al materialelor folosite in realizarea acoperisului.

 

Contactati-ne acum pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de catre Montaco Serv.

Servicii contra-cost:

montajMontaj: La cerere se asigura, contra cost, montajul acoperisului: de la sarpanta, folie, tigla metalica, pana la finisaje speciale, toate acestea prin contractarea echipelor de montaj.

 

dulgherieDulgherie: Daca este nevoie, va putem ajuta si cu dulgeria acoperisului dvs.

 

mansardari acoperisuriMansardari: Vreti sa va modernizati casa? Noi va putem ajuta cu mansardarea si montajul noului acoperis.

 

reparatii acoperisReparatii: Aveti probleme cu acoperisul? Contactati-ne si vom veni in ajutorul tau cu reparatiile necesare la acoperis.