Montaco Serv activeaza pe piata invelitorilor metalice inca din anul 2007. Firma noastra este specializata in oferirea solutiilor potrivite pentru acoperisul dumneavoastra. Va putem oferi asistenta si in constructia structurilor din lemn pentru acoperisuri, precum si pentru montarea de invelitori metalice, iar impreuna cu furnizorii nostrii punem pretul corect pe acoperisul dumneavoastra.

Am ales sa colaboram cu partenerii cei mai seriosi si constanti, din punct de vedere profesional, pentru a va putea pune la dispozitie produsele cele mai optime, si aici ne referim la raportul calitate-pret.

Produsele sunt atent selectionate astfel incat sa acoperim toata gama de cerinte si sa multumim chiar si pe cei mai pretentiosi clienti. Fiecare produs este insotit, dupa caz, de un certificate de garantie si/sau declaratie de conformitate menite sa ateste calitatea produselor cumparate.

Suntem promotori ai unui acoperis durabil pentru casa ta.

Misiunea noastra

Firma Montaco Serv SRL exista pentru a satisface cele mai variate şi specifice nevoilor tale pentru un acoperis durabil si de calitate prin asigurarea unei game complexe si dinamice, in pas cu nevoile si trendurile de ultima ora de pe piata structurilor si sarpantelor.

În vederea realizării viziunii şi misiunii sale, firma noastra urmăreşte:

  • Dezvoltarea profesională continuă a specialiştilor nostrii;
  • Găsirea soluţiei optime si personalizate pentru fiecare client al firmei noastre;
  • Promovarea produselor de calitate.